Kolektor Worldwide

Položili temeljni kamen za gradnjo stanovanjskega kompleksa Belle vie Tivoli

09.06.2016

Podjetji Kolektor Koling in Gorenje Projekt sta danes položili temeljni kamen stanovanjskega kompleksa Belle vie Tivoli v Ljubljani. V gradbeni jami, ki je več let samevala in veljala za propadlo naložbo, bo čez dve leti stal kompleks s 195 stanovanji. Naložba je vredna 40 milijonov evrov.

Direktor podjetja Kolektor Koling Tine Vadnal je pojasnil, da bo objekt odlikoval čudovit notranji atrij s skupno 2300 kvadratnimi metri površine, imel bo tri kleti, pritličje, tri nadstropja in dve terasi. »Z veščimi gradbeniki in obrtniki bomo poskrbeli za vrhunsko in natančno gradnjo, premišljeno uporabo materialov, ki bodo okolju in bivanju prijazni, ves čas pa bomo imeli v mislih uporabnost stanovanj, ki bodo namenjena modernim in urbanim prebivalcem Ljubljane,« pa je o novem stanovanjskem kompleksu povedal direktor podjetja Gorenje Projekt, Uroš Razdevšek.


Temeljni kamen

Na mestu, kjer bo stal nov stanovanjski kompleks, je včasih delovala tovarna Slovenija vino. Partnerska direktorja Tine Vadnal in Uroš Razdevšek sta v temeljni kamen simbolično položila dve buteljki vina. Skupaj z županom Zoranom Jankovićem in nekdanjim prvim možem idrijskega Kolektorja Stojanom Petričem so ju prekril s svežim betonom.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.