Kolektor Worldwide

Kolektorjevi vsesmerni prikazovalniki na sejmu v Dubaju

16.03.2007

Kolektorjeva Divizija Idrium je skupaj s poslovnim partnerjem za trženje njenih izdelkov v deželah Perzijskega zaliva, na sejmu v Združenih arabskih emiratih predstavila vsesmerne prikazovalnike. V omenjeno državo je koncern doslej prodal največ tovrstnih prikazovalnikov.

Sejem Sign & Graphic Imaging je eden največjih specializiranih sejmov, na katerem proizvajalci predstavijo najnovejše izdelke, ki so vsestransko uporabni v različnih  oglaševalskih medijih. Sejem je namenjen predvsem tovrstnim medijem v srednjevzhodnih državah in na območju severne Afrike. Poslovni partner Divizije Idrium, je že sprožil dogovor o postavitvi Kolektorjevih vsesmernih prikazovalnikov v mestni upravi Dubaja. O opremi uprave glavnega mesta Združenih arabskih emiratov s temi izdelki je v času sejma, ki je potekal konec prejšnjega meseca, pisal tudi časnik Sign & Graphic News, ki je iDRIUM Omni označil za enega najbolj inovativnih oglaševalskih medijev.

Glede na močno mednarodno udeležbo potencialnih kupcev in uspešno predstavitev se v Kolektorjevi Diviziji Idrium nadejajo nadaljnje širitve prodajne mreže vsesmernih prikazovalnikov po vsem svetu. V prvi polovici prihodnjega meseca se bodo njeni predstavniki udeležili tudi podobnega sejma v svetovni meki igralništva, v ameriškem Las Vegasu, kjer bodo skušali vzpostaviti stik in pridobiti partnerja za prodajo njihovih izdelkov na ameriškem tržišču. V Las Vegasu  se je Kolektorjeva Divzija Idrium enkrat že predstavila na sejmu, ki je bil prvenstveno namenjen predstavitvi inovativnosti v igralništvu.

Kolektorjevi omniji so bili v času sejma Sign & Graphic Imaging postavljeni v predverju sejmišča v World Trade Centru v Dubaju.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.