Kolektor Worldwide

Predsednik uprave Kolektorja ne sodi med najbogatejše Slovence!

07.03.2007

V sinočnji oddaji POP TV Preverjeno smo bili seznanjeni, da je med najbogatejšimi Slovenci tudi predsednik uprave koncerna Stojan Petrič. Slednji to odločno zanika.

Novinarka Jana Kobal Ocvirk se je namreč v oddaji Preverjeno sklicevala na revijo Manager št. 3, marec 2007, ki jo je izdal časnik Finance. Navedbe, ki Stojana Petriča uvrščajo na 10. mesto med najbogatejšimi Slovenci ne držijo in so ne samo novinarski konstrukt, temveč popolna dezinformacija in laž. Na žalost je prispevek v oddaji Preverjeno izpadel povsem nepreverjeno.

Sicer pa so že pred izdajo revije Manager njeno redakcijo iz Kolektorjeve uprave obvestili, da podatki o Stojanu Petriču, s katerimi so operirali, ne držijo, pa tega kljub temu niso upoštevali, je v današnjem sporočilu za javnost zapisala izvršna direktorica Kolektorjeve službe za kadre in stike z javnostmi Ingrid Kermavnar.

Zaradi osebne prizadetosti in negativnih odmevov v okolju kjer sam dela in posluje koncern, ki ga vodi, bo Stojan Petrič prek svojih pooblaščencev zahteval objavo popravka v naslednji oddaji Preverjeno in v reviji Manager ter vložil tožbo proti avtorjem in odgovornim osebam medijev, ki so v javnost lansirali popolne izmišljije glede njegovega premoženja.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.