Kolektor Worldwide

Kolektor od BorgWarnerja prejel elitno nagrado za najboljšega dobavitelja

24.03.2016

Kolektor je s strani podjetja BorgWarner prejel nagrado za odlično kakovost dobavitelja za leto 2015. Med elitne dobavitelje BorgWarnerju se je uvrstil z dobavo kakovostnih komutatorjev in drsnih obročev.

BorgWarner - vrhunski dobavitelj kakovostnih izdelkovPo besedah Dušana Gorenca iz strateške prodaje so priznanja zelo veseli, saj uvrstitev med najboljše dobavitelje pomeni, da je Kolektor tudi pod okriljem , kar je referenca za osvajanje novih projektov z največjimi svetovnimi podjetji. Dosedanje sodelovanje z BorgWarnerjem pa se bo s tem priznanjem še dodatno okrepilo in omogočilo dodatno rast.

Kolektor je pred tem več kot desetletje uspešno sodeloval s podjetjem Remy, ki ga je lansko leto kupil BorgWarner. Remy je s to akvizicijo postal del BorgWarnerjeve skupine, Kolektorju pa so se tako odprle priložnosti za sodelovanje še z drugimi področji mednarodnega podjetja BorgWarner, ki ima svojih 74 družb razporejenih v 19 državah po svetu, skupno pa šteje preko 33 tisoč zaposlenih.

Nagrado je na dobaviteljski konferenci BorgWarnerja v Mehiki februarja 2016 ob navzočnosti še 60 dobaviteljev Kolektorju podelil njihov podpredsednik globalne nabave.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.