Kolektor Worldwide

Kolektorjev Liv na sejmu ISH v Frankfurtu

02.03.2007

Na svetovnem strokovnem sejmu za klimatizacijo, sanitarno tehniko, gradnjo in obnovljive vire v Frankfurtu se med 2400 razstavljalci iz vsega sveta predstavlja tudi Kolektorjev Liv s programom sanitarne tehnike.

Postojnski Liv na sejmu ISH v Frankfurtu predstavlja podometne in nadometne splakovalnike ter kuhinjske in sanitarne sifone in sistem senzorike v javnih prostorih. Tako so obiskovalcem, predvsem pa kupcem, na ogled štirje novi senzorični nadometni splakovalniki Laguna senso, podometni splakovalnik Jog z aktivno senzorično tipko aplite in s sorodno kovinsko tipko ciklestine ter s podobno tipko za pisoarje helite. Liv je omenjeni program poimenoval po dragih kamnih, ker tudi ponudba po kakovosti in dizajnu sodi v razred žlahtnosti.

Vsi na frankfurtskem sejmu predstavljeni izdelki bodo v prodaji v drugi polovici leta doma in na tujem.

Več o sejmu si lahko preberete na spletni strani: http://ish.messefrankfurt.com.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.