Kolektor Worldwide

Koling in Liv na sejmu Dom 2007 v Ljubljani

03.03.2007

Dve Kolektorjevi podjetji in sicer Koling in Liv se predstavljata na letošnjem sejmu Dom 2007 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Prvi z napravami za centralno ogrevanje, drugi pa s programom sanitarne tehnike.

Koling tokrat razstavlja kotle za centralno ogrevanje hiš in manjših poslovnih prostorov na pelete in drva ter klimatsko napravo za izkoriščanje odpadne toplote pri nizkoenergetskih in pasivnih hišah. Liv pa je v okviru svojega sanitarnega programa prvič predstavil podometni splakovalnik Jog z novim dizajnom, ki so ga poimenovali po največjem indijskem slapu, saj ga odlikuje predvsem čisto splakovanje.

Na letošnjem sejmu Dom 2007 se predstavlja kar 486 razstavljalcev - proizvajalcev in zastopniki podjetij s stavbnim pohištvom ter z materiali in izdelki za gradbeništvo, z izdelki za urejanje stanovanj in okolice, za ogrevanje, hlajenje in varovanje. Sejem Dom je uspešen, saj ima za seboj močno in uspešno domačo industrijo. Lanskega je obiskalo 55.000 obiskovalcev.


Razstavni prostor Kolektorjevih podjetij Koling in Liv v kleti hale B Gospodarskega razstavišča v Ljubljani. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.