Kolektor Worldwide

Sinabit in Synatec na sejmu IFAM v Celju

31.01.2007

Na sejmu elektronike IFAM, ki se mu je letos kot soorganizator pridružila Tehnološka mreža TVP, v kateri so združeni vsi vidnejši slovenski proizvajalci in integratorji opreme za avtomatizacijo in mehatroniko, sta se predstavila tudi Sinabit in Synatec, člana koncerna Kolektor.

Podjetje Synatec je eden vodilnih slovenskih ponudnikov programske in električne opreme ter storitev za potrebe avtomatizacije in informatizacije v industriji in gospodarstvu. Na sejmu je med drugim predstavilo novosti svetovno priznanih podjetij, ki jih zastopa v Sloveniji in v tujini (Moeller, Citect, Stahl, Jokab Safety, MicroSYST, ...)

Podjetje Sinabit, ki je nastalo 1.januarja letos z združitvijo sinergijskih učinkov programa Sistemi za avtomatizacijo in informatizacijo podjetja Synatec, ter podjetij Abit, Aron inženiring in Vran inženiring, pa je vodilni slovenski ponudnik rešitev in storitev za potrebe avtomatizacije in informatizacije v industriji in gospodarstvu, vključno s tehnološkim inženiringom za različne panoge industrije, energetike, zgradb in komunalne infrastrukture. Vizija podjetja je ponudba tehnološko naprednih in inovativnih rešitev na širšem mednarodnem tržišču. Več kot 70 stalnih sodelavcev s svojo strokovnostjo zagotavlja obvladovanje širokega spektra znanj s področja tehnologij, storitev in opreme za avtomatizacijo in informatizacijo za različna tehnološka področja.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.