Kolektor Worldwide

Podpiramo vztrajnost in borbenost

16.12.2015

Vztrajnost in borbenost. Na kaj najprej pomislite ob omembi teh dveh besed? Nase, na znance, prijatelje, sodelavce, športnike? Slednji so nedvomno tisti, ki so najboljši sinonim za vztrajnost in borbenost, saj lahko le na ta način dosežejo zavidanja vredne rezultate. Koncern Kolektor danes ne bi bil med najboljšimi in največjimi v Sloveniji, če zaposleni in tudi vodstvo ne bi vztrajali in se iz dneva v dan borili za dosego postavljenih ciljev. Ker se zavedamo, da brez vztrajnosti in borbenosti ni uspeha, bo koncern Kolektor naslednja tri leta eden od pokroviteljev slovenske biatlonske reprezentance.

Biatlon je sestavljen iz na videz enostavne kombinacije streljanja in teka. Je šport, pri katerem pravila igrajo pomembno vlogo, zato je še toliko bolj zanimiv in dinamičen. Biatlon je šport z večstoletno tradicijo. Prvo tekmovanje naj bi bilo organizirano že davnega leta 1767 na Norveškem, prvo pravo »moderno« biatlonsko tekmo pa je leta 1912 organizirala norveška vojska. Vsekakor pa je najbolj množičen in najbolj gledan zimski šport predvsem v Nemčiji, Skandinaviji, Rusiji, tudi Sloveniji ... v državah, ki so za koncern Kolektor ključna tržišča.

Reprezentanci želimo, da bi skupaj dosegli še veliko odličnih rezultatov.

Člani biatlonske reprezentance Slovenije - sezona 2015/2016

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.