Kolektor Worldwide

Priložnost za delo v Kolektorjevih podjetjih po svetu

16.01.2007

Koncern v tovarnah po svetu ne potrebuje samo vodstvenih delavcev iz svoje delovne sredine, temveč tudi take, ki neposredno skrbijo zato, da proizvodnja v njih teče nemoteno. V te namene koncern objavlja interne razpise. Prejšnji in sedanji predsednik koncernovega podjetja v ZDA Uroš Likar in Matjaž Potočnik sta delo v TKI (Greenville, Južna Karolina) zainteresiranim delavcem v Idriji predstavila osebno.

Povabilu na predstavitev začasne zaposlitve v koncernovi tovarni komutatorjev v ZDA so se odzvali delavci iz Kolektorjevih divizij A,B1, B2 in C. Zanimalo jih je predvsem kako je z delovnimi in bivanjskimi pogoji onstran Atlantika. Matjaž Potočnik jim je med drugim povedal, da so plače dobre, da je lepo poskrbljeno za njihovo nastanitev in da je v prostem času veliko možnosti za rekreacijo in izlete.  Sicer pa od zainteresiranih pričakujejo usposobljenost za samostojno delo, za kar se pred odhodom v ZDA doma tudi primerno pripravijo, prav tako jim Kolektor omogoči jezikovni tečaj. Vse, ki so delali v koncernovih podjetjih po svetu, po vrnitvi doma čaka napredovanje na delovnem mestu in boljša plača.

Podrobne informacije o začasni zaposlitvi v TKI so zainteresiranim na voljo na internetnih naslovih: matjaz.potocnik@kolektor-tki.com in vspt/mjlbsAlpmflups/tj.


Pogled na poslopje TKI v Greenvillu, v ameriški zvezni državi Južna Karolina, kjer Kolektor izdeluje komutatorje za tržišča Nafte oziroma severnoameriško avtomobilsko industrijo. Letos bo TKI komutatorje izdeloval tudi za srbsko Zastavo, ki je še v času skupne države na ameriškem tržišču prodajala Yugo.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.