Kolektor Worldwide

Skupščina Liva je sklenila, da Kolektor Group postane stoodstotni lastnik omenjene družbe

19.12.2006

Na današnji skupščini Liva, ki jo je vodil njen predsednik Franci Florjančič, so sprejeli sklep o izključitvi vseh preostalih delničarjev omenjene družbe. S tem po novem postaja edini lastnik Liva koncern Kolektor Group.

Koncern Kolektor Group, ki je z aprilskim nakupom postojnskega Liva postal njegov 98,74 odstotni lastnik bo s sklepom skupščine kupil še preostali 1,26 odstotni delež družbe oziroma 2031 delnic, ki so v lasti 148 malih delničarjev, to je bivših zaposlenih v Livu, njihovih družinskih članov in upokojencev.

Kot navaja predsednik tričlanske uprave Liva mag. Primož Bešter bo letos družba, ki zaposluje 460 delavcev ustvarila okrog 40 milijonov evrov prometa.


V Livu montirajo linijo za proizvodnjo sestavnih delov vzglavnikov za Oplove safiro, astro in corso. Prihodnje leto bodo podobno linijo postavili še za izdelavo vzglavnikov za Renault megane. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.