Kolektor Worldwide

V pričakovanju novega leta

13.12.2006

Modra dvorana v Idriji je bila omenjena dneva spet polna. Najprej so v njej malčki zaposlenih na Kolektorju pričakali dedka Mraza, dan kasneje pa so se na rednem prednovoletnem srečanju sešli še upokojenci omenjene družbe.

čeprav ni bilo snega, vzdušje ni bilo nič manj praznično. Mladež s svojimi starši je napolnila tribuno dvorane do zadnjega sedeža. Udeležba priča, da je Kolektor še vedno razmeroma mlad kolektiv. V prihodnjih letih pa se bo njegova povprečna starost še zmanjšala, saj se bodo upokojili tisti, ki so vrsto let sestavljali jedro kolektiva.

Takih, ki so že upokojeni pa je trenutno 260. Razen tistih, ki so imeli neodložljive obveznosti ali so bili zaradi slabega zdravja zadržani, so se zbrali v Modri dvorani. Nagovoril jih je predsednik Kolektor Group Stojan Petrič, ki jih je seznanil z letošnjim poslovanjem koncerna in napovedal naložbe v prihodnjih dveh letih. Besedo je imel tudi Jože Gregorčič, najstarejši Kolektorjev upokojencev, ki bo letos dopolnil že petinosemdeset let.


Mladež ni prišla le zaradi radodarnega dedka Mraza ampak tudi zaradi pestrega spremljajočega programa.


Upokojenci so se ob hrani, pijači in glasbi družili do poznih večernih ur.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.