Kolektor Worldwide

Kolektor in Gospodarska zbornica Slovenije vabita na »Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše 2015«

20.11.2015

Vabimo učence 8. in 9. razredov osnovnih šol idrijsko-cerkljanske regije, da se nam pridružijo na Dnevu odprtih vrat, ki bo v četrtek, 26. novembra 2015, na Kolektorju. Poleg učencev so dobrodošli tudi njihovi starši. Namen projekta je tehnične poklice približati mladim.

Obisk je predviden v dveh terminih:

1. termin 11:45–13:45,

2. termin 13:10–14:45 (ta termin bo na voljo v primeru, da bo dovolj prijav v 1. terminu).

Vsi tisti, ki imate otroke v zadnjih dveh razredih OŠ čimprej, najkasneje pa do ponedeljka, 23. 11. 2015, izpolnite prijavnico, ki jo učenec dobi na svoji šoli. Če učenec prijavnice ni prejel v osnovni šoli, se lahko prijavite na spletni strani http://www.danzakariero.si/. Število mest je omejeno.

Vljudno vabljeni!

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.