Kolektor Worldwide

Bojan Sever iz Ascoma je novi idrijski župan

12.11.2006

Tehnični vodja Kolektorjevega hčerinskega podjetja Ascom Bojan Sever je v drugem krogu nedeljskih lokalnih volitev zmagal in postal novi idrijski župan. 28. novembra bo nasledil Damjana Krapša prav tako z Liste za občino Idrija, ki se vrača nazaj v koncern.

Bojan Sever je že v prvem krogu volitev dobil največ glasov, v drugem pa je s prepričljivimi 56% premagal protikandidata Cveta Kodra. Kot nam je Bojan Sever povedal prvi delovni dan po izvolitvi bo na začetku svojega mandata v Ascomu še vedno bdel nad programom drsnih obročev, medtem ko je za komutatorskega in področje logistike že poskrbljeno z ustreznim kadrovskim nadomestilom.

Bojan Sever je v Kolektorju zaposlen od leta 1974. Med drugim je vrsto let vodil tudi hišni sindikat in je predsednik Karate kluba Kolektor, ki bo 2.decembra proslavil 30-letnico delovanja.

Novi idrijski župan, že drugi, ki prihaja iz koncerna, se ob tej priložnosti zahvaljuje vsem sodelavcem, ki ste ga podprli na volitvah in obljublja, da bo izpolnil vse v svojem programu zapisane naloge. Dosedanji župan Damjan Krapš pa se po predaji županske funkcije vrača nazaj v Kolektor, kjer bo skrbel za koncernove naložbe.


Bojan Sever na delovnem mestu v Ascomu prvi dan po izvolitvi za idrijskega župana.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.