Kolektor Worldwide

Nastop na sejmu Electronica 2006 v Münchnu

10.11.2006

Koncern Kolektor Group bo sodeloval na letošnjem največjem evropskem sejmu elektronike, ki bo prihodnji teden v bavarski prestolnici. Na sejmu Electronica 2006, ki bo potekal od 14. do 17. novembra, bo koncern predstavil program feritnih jeder in navitih komponent, področje nanotehnologije in elektronike.

Vodja Nanotesla inštituta docent dr. Andrej ®nidaršič napoveduje, da se bo koncernovo hčerinsko podjetje Feriti, v okviru katerega tudi deluje omenjena ustanova, predstavil z izdelki za zaščito pred zdravju škodljivim elektromagnetnim sevanjem in z nanomagnetnimi materiali za industrijske in biotehnološke aplikacije.

Vodja programa elektronike koncerna Kolektor Group dr. Franc Lahajnar pa sporoča, da so za omenjeni sejem v Munchnu pripravili svoje tehnološke rešitve na področju namenskih krmilnikov in močnostne elektronike za krmiljenje elektromotorjev.


Folijski absorberji elektromagnetnega valovanja, ki so namenjeni za zaščito pred zdravju škodljivim elektromagnetnim sevanjem in so jih razvili v Nanotesla inštitutu. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.