Kolektor Worldwide

Zanimanje za zaposlitev v Kolektorjevih družbah

26.10.2006

Na najprestižnejšem kariernem dogodku leta se je na sejmu Kariera 2006, ki so ga pripravili na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 58 slovenskimi delodajalci predstavil tudi naš koncern. Zastopali so ga mladi strokovnjaki, ki so se šele pred kratkim zaposlili v Kolektorjevih družbah, da bi predvsem s svojimi izkušnjami pritegnili k sodelovanju študente in diplomante.

Obisk prireditvenega prostora koncerna Kolektor Group oziroma stojnice je bil naravnost odličen. S predstavniki različnih koncernovih družb se je pogovorilo kar 179 kandidatov, od tega več kot tretjina tehniških poklicev. Dogovorili so se, da prihodnji mesec obiščejo koncernovo službo za razvoj kadrov, kjer se bodo lahko individualno pogovarjali o oblikah sodelovanja in možnostih zaposlitve. Koncern Kolektor Group namreč išče dinamične, odgovorne in predvsem  ustvarjalne ljudi, ki še študirajo ali so že končali študij strojništva, elektrotehnike, računalništva ali trženja.

Med obiskovalci Kolektorjevega prireditvenega prostora na sejmu Kariera 2006 so predstavniki koncerna izžrebali tudi dva nagrajenca. Nagrado založbe Pasadena prejme Aleš Fantinič iz Kopra, nagrado potovalne agencije Collegium pa Janez Vegan iz Ljubljane.


Karierni sejmi so namenjeni srečevanju delodajalcev in iskalcev dela. Podjetja jih izkoriščajo za svojo promocijo kot delodajalec in za spoznavanje primernih kadrov. Stojnica, dobro založena tudi z informativnim in promocijskim gradivom, je bila oblegana ves čas sejma. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.