Kolektor Worldwide

Kolektor Group povabil k sodelovanju Zoisove štipendiste

17.10.2006

Na zavodu za zaposlovanje v Ljubljani so gostili predstavnike koncerna Kolektor Group, ki so iskalcem zaposlitve in Zoisovim štipendistom predstavili omenjeno gospodarsko družbo, njene razvojne načrte in s tem v zvezi tudi potrebe po visokokvalificiranih kadrih. Povabilu na predstavitev so se odzvali zainteresirani iz občin ljubljanske regije.

Koncern in njegove družbe po svetu in doma ter poslovno strategijo, še posebej na nekomutatorskih proizvodnih programih, so povabljenim predstavili izvršna direktorica za razvoj kadrov in stike z javnostmi Kolektor Group Ingrid Kermavnar, izvršni direktor koncernove komerciale mag. Rok Vodnik, direktor Inštituta Nanotesla dr.Andrej ®nidaršič in direktor koncernove divizije Idrium dr.Simon Strgar. Koncern namreč v svoji razvojni strategiji potrebuje visokoizobražene kadre, ki bi jih vključil v posamezne projekte že med študijem. Možnosti za sodelovanje in kasnejšo zaposlitev je obilo v Idriji in v Kolektorjevih hčerinskih podjetjih in razvojnih inštitutih s področja nanotehnologije in kompozitnih materialov po Sloveniji. Koncern daje mladim strokovnjakom, predvsem tehničnih znanj, priložnost tudi za zaposlitev v njegovih družbah po svetu, od Kitajske do Brazilije.

Predstavitev so predstavniki Kolektor Group izkoristili tudi za neposredne pogovore z zainteresiranimi, se z anketo pozanimali kaj jih zanima, jim zagotovili, da so jim vrata koncerna vedno odprta ter, da so se pripravljeni pogovarjati tudi z vsakim posebej in skupaj najti najbolj primerno obliko sodelovanja.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.