Kolektor Worldwide

Kolektor pridobil polni certifikat družini prijazno podjetje

01.10.2015

Ekvilib institut je 5 podjetjem koncerna Kolektor, ki so pred tremi leti pridobila delni certifikat družini prijazno podjetje, to so Kolektor Group, Kolektor Sikom, Kolektor KFH, Kolektor Orodjarna in Ascom, podelil polni certifikat družini prijazno podjetje. Da so ga podjetja dobila, so morala v preteklih letih dosledno izpolnjevati ukrepe, ki so si jih izbrala, in prestati zahtevno presojo. Vodstvo koncerna je enajstim že vpeljanim ukrepom dodalo še štiri nove.

Družini prijazno podjetjeS pridobitvijo polnega certifikata družini prijazno podjetje bodo zaposleni tako lahko koristili še dodatne dneve odsotnosti z nadomestilom plače zaradi izrednih družinskih razlogov (za nego otroka, ki je v bolnišnici), dan odprtih vrat za otroke zaposlenih, vključitev tematike usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja v letne razgovore in ponovno vključevanje zaposlenih v delo po daljši odsotnosti.

Novost pri polnem certifikatu je tudi ta, da lahko sprejete ukrepe koristijo tudi zaposleni v podružnicah družbe Kolektor Sikom (PE Kočevje, PE Dekani in PE Magma), in družbe Kolektor Orodjarna (PE Postojna).   

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.