Kolektor Worldwide

Na Dnevu znanja ni manjkalo zabave

25.09.2015

Koncernova služba za kadre je pripravila drugi Dan znanja, dogodek, ki je namenjen Kolektorjevim štipendistom in njihovim mentorjem. Rdeča nit letošnjega dogodka je bilo zdravje, vrhunec dneva pa razglasitev naj štipendista in naj mentorja. Za naj štipendista je bil izbran Mitja Breznik, za naj mentorja pa Matjaž Pirih.

Naj štipendista in naj mentorja so v službi za kadre izbrali na podlagi skrbno pripravljenih kriterijev. Naziv naj štipendist koncerna Kolektor prejme študent s čim višjo povprečno oceno, s posebnimi dosežki, drugimi udejstvovanji oz. aktivnostmi med študijem, ki se nanašajo na področje njihovega študija, se redno šola, brez prekinitve oz. mirovanja štipendijskega razmerja zaradi slabšega uspeha, v zadnjem šolskem letu sodeluje s koncernom Kolektor na področju izdelave nalog (seminarske, raziskovalne, diplomske, magistrske naloge) ali praktičnih izdelkov, opravlja počitniško delo ali strokovno prakso v koncernu Kolektor, v trajanju najmanj mesec dni v šolskem letu, ima ustrezno vizijo sodelovanja s koncernom ter druga znanja in kompetence. Pri izboru naj mentorja pa so odločujoči, kot so prilagodljivost, pozitivna naravnanost do dela, aktivno prenašanje znanja in izkušenj na mentoriranca, strokovnost, komunikativnost, uvajanje novih sodelavcev v delo, sodelovanje pri izdelavi internih učbenikov in predpisov ter sodelovanje pri internem prenosu znanja.

Udeleženci Dneva znanja so uvodoma prisluhnili predavanju Urške Močnik, direktorice Zdravstvenega doma Idrija, ki je spregovorila o zdravju v najširšem pomenu besede. Najbolj pa so se udeleženci zabavali na interaktivni delavnici po mestu, s katero so pridobivali nova znanja in se dodobra razgibali.

(od leve proti desni) Matjaž Pirih, naj mentor, Eva Cvelbar Primožič, izvršna direktorica za kadre, in Mitja Breznik, naj štipendist 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.