Kolektor Worldwide

BSH (Bosch Siemens Hausgeräte) je Kolektor Group izbral za dobavitelja leta 2006

27.09.2006

Skupina Bosch Siemens Hausgeräte, ki je ena od treh največjih proizvajalk gospodinjskih aparatov na svetu je koncern Kolektor Group izbrala za dobavitelja leta na področju dobav komutatorjev za vgradnjo v pralne stroje. Ker je bila poleg pisnega priznanja podeljena tudi praktična nagrada, je bil dobitnik pralnega stroja na željo darovalca naknadno doma izbran z žrebom.

Skupina BSH vsaki dve leti izmed 8.000 dobaviteljev izbere 30 najboljših. Izvršni direktor koncernove komerciale Rok Vodnik je na priložnostni prireditvi, na kateri so med 33 neposredno udeleženimi v proizvodnji komutatorjev za prav take pralne stroje žrebali nagrajenca, poudaril pomen, ki ga ima nagrada za Kolektor tudi v prihodnje. Tokrat mu je bila namenjena predvsem zaradi visoke kakovosti dobavljenih izdelkov in zelo dobre podpore in hitre odzivnosti na zahteve BSH-aja. Samo letos bo Kolektor omenjenemu kupcu dobavil tri milijone komutatorjev za pralne stroje. Nagrada bo eden od močnih argumentov pri sklepanju nove pogodbe o dobavah v prihodnjih dveh letih, je še poudaril Rok Vodnik.


®reb je za dobitnico pralnega stroja izbral Ivanko Gnezda iz končne kontrole Divizije B. Po aplavzu sodeč je šla nagrada v prave roke. Vsi ostali, ki se prav tako trudijo pri proizvodnji komutatorjev za BSH so prejeli tolažilne nagrade koncerna. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.