Kolektor Worldwide

Kolektorjev prispevek za boljše bivanjske pogoje v krajevnih skupnostih

20.09.2006

Predsednik koncerna Kolektor Group Stojan Petrič je na sedežu idrijske občine podpisal pogodbo o letošnjem donatorstvu občini in vsem njenim desetim krajevnim skupnostim. Kolektorjeva pomoč v vrednosti 100 tisoč evrov je že tretje leto po vrsti namenjena sofinanciranju najnujnejših naložb v posameznih krajevnih skupnostih.

Kolektorjevo donacijo bodo občina in njene krajevne skupnosti porabile po lastni presoji, vendar le za sofinanciranje naložb, s katerimi bodo izboljšale kakovost življenja v okoljih, kjer živijo tudi Kolektorjevi delavci. Predsednik koncerna Stojan Petrič je ob tem dejal, da omenjena donacija predstavlja le dobro četrtino sredstev, ki jih Kolektor na leto namenja svojemu okolju za šolske, športne in kulturne dejavnosti. Je pa koncern ob vsem naštetem pomagal tudi drugače. V zadnjih letih je poskrbel, da se je kakovost življenja v Idriji bistveno izboljšala, marsikaj pa bo vidno šele v prihodnje. Ne gre le za izboljšanje trgovske ponudbe, temveč tudi za ustvarjanje pogojev, ki omogočajo boljšo kakovost življenja na sploh v občinskem središču in v posameznih krajevnih skupnostih.

Idrijski župan Damjan Krapš, ki se je med drugimi zahvalil za donacijo, je pohvalil gesto Kolektorja, ki z "veliko žlico" pomaga vsem tistim dejavnostim, ki so v neposrednem okolju iz takih ali drugačnih razlogov gmotno podhranjene. 


Predstavniki koncerna Kolektor Group, na čelu s predsednikom uprave Stojanom Petričem, podpisujejo pogodbo o donatorstvu.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.