Kolektor Worldwide

Otvoritev Restavracije Kolektor

18.09.2006

V Kolektorjevi poslovni stavbi na Vojkovi 10 v Idriji so predali namenu prenovljeno restavracijo, s katero upravlja podjetje Nebesa, ki je v lasti FMR Holdinga, ki združuje delavce, zaposlene v koncernu Kolektor Group.

Kot je na otvoritvi povedal direktor Nebes Boštjan Novak bodo sčasoma ponudbo razširili tudi na ožje središče mesta in s tem nadaljevali nekdanji ugled gostilne z istim imenom, ki je bila znana širom po Sloveniji.
 
V Restavraciji Kolektor bodo lahko na dan pripravili 1000 toplih obrokov za zaposlene in postregli tudi Kolektorjevim poslovnim partnerjem, ki se bodo mudili na obisku v koncernu. V restavraciji bodo lahko pripravljali tudi kosila za podjetja v Idriji, ki bi jih tovrstna ponudba zanimala. Ob koncih tedna, predvsem ob sobotah, pa bo mogoče Kolektorjevo restavracijo vzeti tudi v najem za večje skupine ali zaključene družbe. V prednovoletnem času bodo prav tako ob sobotah v njej pripravljali novoletna srečanja za vse, ki bi jih to zanimalo.

V Restavraciji Kolektor bo mogoče ob dnevni juhi izbirati med tremi dnevnimi menuji, si postreči s toplimi prigrizki, v doglednem času pa bo na voljo tudi tako imenovani varovalni  menu, sestavljen iz boljših in kakovostnejših živil in seveda temu primerno tudi dražji. 


Uprava podjetja Nebesa je na dan otvoritve za vse obiskovalce pripravila brezplačne malice, s čimer se je oddolžila za strpnost med prenovo restavracije, saj so morali malicati pod šotorom. Kot se za Idrijo spodobi so bili vsi postreženi z žlikrofi. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.