Kolektor Worldwide

Kolektor Koling podpisal pogodbo za gradnjo ljubljanske urgence

14.07.2015

Kolektor Koling je uspešno pridobil projekt prenove urgence UKC Ljubljana.

Univerzitetni klinični center Ljubljana (foto: UKCLJ)

Projekt zajema izvedbo naslednjih del: izvedbo adaptacije prvega dela pritličja urgence in preselitev posameznih urgentnih služb v izvedeni prizidek, izvedbo pripravljalnih del s prestavitvijo komunalnih vodov, parkirišča reševalnih vozil za Polikliniko in končnega izvoza iz garažne hiše GH Meksiko na Njegoševo ulico, izgradnjo prizidka objekta Prometni terminal 2/3 z novim uvozom in izvozom reševalnih vozil na Njegoševo ulico, finalizacijo pritličja objekta Prometni terminal 1/3 z novimi vhodi v Urgentni center UKC Ljubljana, izvedbo instalacijskih priključkov in zunanjih prostorov z dostopi za 24 urno laboratorij Urgentnega centra v 1. Nadstropju Prometnega terminala 1/3, izvedbo centralnega nadzornega sistema v 1. kleti prizidka DTS Sever, spremljajočo zunanjo ureditev objektov DTS Sever in Prometni terminal, opremljanje posameznih služb zdravstvene dejavnosti objektov DTS Sever in Prometni terminal.

Po pogodbi, ki je bila podpisana včeraj, se bodo dela predvidoma pričela v začetku meseca avgusta, končala pa v 18 mesecih od dneva začetka del.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.