Kolektor Worldwide

Kolektor ponovno z najštevilčnejšo ekipo na Maratonu Franja

15.06.2015

Letošnjega Maratona Franja BTC City se je udeležilo več kot 3000 kolesarjev. Med njimi je bilo tudi 106 kolesark in kolesarjev, ki so zastopali barve Kolektorja, in mu kot že vrsto let do zdaj prikolesarili pokal za najštevilčnejšo ekipo.

Med 106 kolesarji iz 10 Kolektorjevih podjetij je bilo 98 moških in 8 žensk. 45 kolesarjev je moči merilo na 156-kilometrski, 61 pa na 97-kilometrski progi. Skupaj so Kolektorjevi kolesarji včeraj prekolesarili 12937 kilometrov.

Na veliki Franji so se najbolje odrezali: v kategoriji A Alen Štucin, Dejan Poljanec in Žiga Čuk pri moških ter Sara Štucin pri ženskah; v kategoriji B so si prva tri mesta razdelili Dean Bratuš, Robert Blaznik in Miran Gnezda; v kategoriji C so bila najhitrejša Hasan Omeradžić in Darjo Bajt pri moških ter Irena Hočevar pri ženskah; v kategoriji D pa sta se najbolje odrezala        Miloš Kermavnar in Ivo Hočevar.  

Na mali Franji pa so se med Kolektorjevimi kolesarji najbolje odrezali: v kategoriji A Primož Svetlik, Stanko Krebelj in Miha Podobnik med moškimi ter Irena Nartnik in Tjaša Vrhovnik med ženskami; v kategoriji B so si prva tri mesta razdelili Jure Benčina, Klemen Kosmač in Matej Zajc pri moških ter Alenka Ličer in Dominika Goropečnik pri ženskah; v kategoriji C so bili najhitrejši Rajko Bajt, Marjan Drmota in Štefan Balažic pri moških ter Jelka Tarič in Sonja Štucin pri ženskah; v kategoriji D pa so se najbolje odrezali Boris Weiss, Janez Sever in Marjan Barle.

Posebej velja omeniti Saro Štucin (skupno 29. mesto) in Ireno Hočevar (52.) pri ženskah ter Alena Štucina (49.), Deana Bratuša (73.) in Roberta Blaznika (79.) pri moških, ki so se v skupni razvrstitvi na veliki Franji uvrstili med prvih sto tekmovalcev.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.