Kolektor Worldwide

Donacija družini Mikuž

21.07.2006

Hišni sindikat, koncern Kolektor Group in podjetje Kolektor Pro so gmotno podprli nakup invalidskega vozička za nenadno obolelega sina Damjana Mikuža, delavca v Diviziji C.

S solidarnostno gesto je bilo podarjenih pol milijona tolarjev družini Mikuž iz Predgriž pri črnem Vrhu, ki ji je nenadoma zbolel mladoletni sin. Oče Damjan se je za donacijo zahvalil sodelavcem, sindikatu in vodstvoma Kolektorja Pro in Kolektorja Group, ki ponavadi vedno stojijo ob strani in pomagajo v stiski najbolj potrebnim, ter izrazil upanje, da bo sin z zdravniško pomočjo tudi okreval.Denarno pomoč so očetu prizadetega vročili (z leve proti desni): predstavnica sindikata Marija Lapanja, direktor Kolektorja Pro Valter Leban in direktor Divizije C Kolektorja Pro Andrej Brložnik. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.