Kolektor Worldwide

Kolektorjev OMNI by iDRIUM na SP v nogometu

13.06.2006

FIFA - Mednarodna nogometna zveza med svetovnim nogometnim prvenstvom v Nemčiji v hotelih, kjer gosti funkcionarje in pomembne goste, za prisrčno dobrodošlico skrbi tudi prek Kolektorjevih vsesmernih prikazovalnikov OMNI by iDRIUM.

Prikazovalniki s 360 stopinjsko vidljivostjo so nameščeni v treh hotelih v Munchnu, Frankfurtu in Berlinu ter v osrednjem objektu mednarodnega tiskovnega središča v bavarski prestolnici. Kolektor z vsesmernimi prikazovalniki mednarodni nogometni organizaciji pomaga pri uspešni izvedbi prvenstva, ugotavlja član skupine iDRIUM Andrej Metljak, ki skupaj s predstavnikom Kautt&Buxa, Kolektorjevega hčerinskega podjetja v Nemčiji, Hartmutom Greinerjem, skrbi za uspešnost predstavitve omnija na prizorišču svetovnega prvenstva. če se je FIFA odločila za uporabo omnija v svoje promocijske namene, ji bodo gotovo v prihodnje sledili še drugi, meni Andrej Metljak v pričakovanju zanimanja za izdelek tudi med priznanimi blagovnimi znamkami, oglaševalci na javnih mestih in drugimi. Obstaja torej velika verjetnost, da bo inovativni izdelek koncerna Kolektor Group vzbudil zanimanje tudi zunaj Nemčije.


OMNI 450 PRN v avli hotela Maritim v Frankfurtu.
"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.