Kolektor Worldwide

Ekipa Kolektor Kautt & Buxa uspešna na prvi tekmi Schönbuch Trophy

07.05.2015

V soboto, 25. aprila, so se v Herrenbergu na štartu zbrali vsi udeleženci tekme Schönbuch Trophy – 23 oziroma 46 kilometrov dolge dirke z gorskim kolesom. Čeprav vreme ni bilo ravno sončno, je bilo vseh 16 udeležencev Kolektorjeve ekipe navdušenih, da je končno nastopil dan za dirko. Nekatere malo manj izkušene kolesarje je skrbelo, ali se bodo zmogli uspešno spopasti s progo. Ker je tekma potekala skozi naravni rezervat, je bil eden izmed predpogojev, da nihče od tekmovalcev ni vnaprej vedel, kje točno bo proga speljana, vedeli so le, da bodo morali premagati več kot 1000 višinskih metrov.

Izkazalo se je, da so morali voziti po ozkih, komaj prehodnih poteh, preko korenin in pod debli pa tudi po blatnih luknjah.Od 750 udeležencev jih je ciljno črto prečkalo le 645. Vsi člani Kolektorjeve ekipe so cilj dosegli utrujeni in z le lažjimi poškodbami. Najboljši izmed Kolektorjevih kolesarjev je bil Matej Tušar, ki je zasedel 15. mesto. Med prvih sto sta se uvrstila tudi Thomas Wörner in Blaž Boršnak.

Organizatorji so že napovedali tekmo naslednje leto in prepričani smo, da se je bo visoko motivirana ekipa Kolektor Kautt & Buxa spet udeležila.

Ekipa Kolektor Kautt & Buxa uspešna na prvi tekmi Schönbuch Trophy

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.