Kolektor Worldwide

Remy je Kolektorju podelil priznanje za enega najboljših dobaviteljev

14.04.2015

V elitno druščino najboljših dobaviteljev se je poleg Kolektorja tokrat uspelo uvrstiti le še peščici Remyjevih dobaviteljev. Kot je povedal direktor podjetja Kolektor GTO Iztok Novak, je priznanje plod dobro in kakovostno opravljenega dela v preteklem letu, saj Kolektor s strani Remyja ni bil deležen nobene reklamacije, prav vse dobave pa so bile realizirane pravočasno.

Pohvaliti velja vse, ki delajo na starter linijah v Diviziji B podjetja Kolektor Sikom in Kolektor Bosna, torej vse tiste, ki izdelujejo komutatorjev za omenjenega kupca. Kot še pravi Novak, je Kolektor pri Remyju zelo dobro zapisan. Zelo dobro so tudi sprejeli novico, da bo Kolektor komutatorje zanje izdeloval v Mehiki. »Mislim, da imamo dobre možnosti za nove projekte. Razveseljiva je novica, da je Remy z General Motors obdržal določene posle za prihodnost, pojavljajo pa se tudi kot kupec pri novih aplikacijah za start-stop sisteme, za katere so že pridobili projekte in bodo iskali dobavitelje.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.