Kolektor Worldwide

Kolektor Orodjarna - PC Vision postal član EMVA

17.03.2015

Evropsko združenje za strojni vid EMVA, ustanovljeno 2003 v Barceloni, je neprofitno združenje, ki zastopa industrijo strojnega vida v Evropi.

EMVAZdruženje so ustanovili predstavniki industrije iz vse Evrope, kot mrežo za spodbujanje razvoja in uporabe tehnologij strojnega vida. EMVA je platforma za izmenjavo informacij med člani in je odprt za vse vrste organizacij, ki se ukvarjajo s strojnim vidom in slikovnimi tehnologijami: proizvajalci, integratorji, distributerji, svetovalna podjetja, raziskovalne organizacije in univerze.


Kolektor Orodjarna – PC Vision se je združenju pridružili zaradi odlične možnosti izmenjave informacij, možnosti sodelovanja pri soustvarjanju novih standardov in nenazadnje zaradi odlične priložnosti za promocijo Kolektor Orodjarne in koncerna Kolektor.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.