Kolektor Worldwide

Kolektorjevi prodajniki obiskali postojnski Liv

24.03.2006

V okviru dvodnevne spomladanske prodajne konference so predstavniki Kolektorjeve komerciale in prodajne mreže po svetu pozornost namenili tudi koncernovi ponudbi produktov iz plastike za avtomobilsko industrijo. Ob tej priložnosti so se seznanili tudi s postojnskim Livom, skorajšnjim novim članom skupine.

Po uvodni predstavitvi Liva so gostitelji Kolektorjeve prodajnike seznanili tudi s proizvodnjo, še posebej izdelkov iz plastike oziroma termoplastov za potrebe avtomobilske industrije in z izdelavo orodij zanje. Ob tej priložnosti je vodja Livove prodaje tehničnega programa magister Damijan Zalar poudaril, da bo Liv, kot bodoči sestavni del koncerna Kolektor Group z njim iskal možne sinergijske učinke tudi za programe, ki niso v celoti kompatibilni s Kolektorjevimi, zanesljivo pa na področju tehničnih produktov, ki so povezani z najbolj kompleksno vejo industrije, to je avtomobilsko.


Med obiskom Kolektorjevih prodajnikov v Livu je vodja prodaje tehničnega programa Damijan Zalar (na fotografiji skrajno desno) izrazil zadovoljstvo, ker bodo lahko v prihodnje sleherni nasvet, poslovno povezavo in znanstva, ki že obstajajo v Kolektorjevi prodajni mreži oziroma komerciali, s pridom izkoristili tudi pri prodaji svojih izdelkov."

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.