Kolektor Worldwide

Družba Kolektor Group podaljšala ponudbo za prevzem Liva

22.03.2006

Iz uprave družbe Kolektor Group so sporočili, da so dosegli prag uspešnosti ponudbe za odkup delnic postojnskega Liva. Do ponedeljka so namreč pridobili več kot 95 odstotkov delnic omenjene družbe.

Ponudbo o prodaji delnic po 35.700 tolarjev, je sprejelo 359 delničarjev Liva, ki so imetniki 155.066 od skupaj 161.600 delnic. Ker je bil prag uspešnosti ponudbe določen pri 76 odstotkih vseh izdanih delnic in presežen manj kot dva tedna pred iztekom roka za sprejem ponudbe, ga je Kolektor podaljšal še za dva tedna, in sicer do 5. aprila. Uprava Liva prevzemu ne nasprotuje, kar je v sredstvih javnega obveščanja potrdil tudi direktor omenjene družbe Bojan Dolar. Od novega lastnika pričakujejo predvsem pospešeno uresničevanje strategije razvoja Liva in trženje njihovih proizvodov prek Kolektorjeve prodajne mreže.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.