Kolektor Worldwide

Distributerska konferenca EasyShow

15.03.2006

Koncern Kolektor Group je v Idriji gostil poslovne partnerje povezane s programom Mobilnih Oglasnih Sistemov EasyShow. Uvodoma jih je namestnik predsednika uprave Radovan Bolko seznanil s koncernom, ki ima 20 družb doma in po svetu, ter izpostavil pomen, ki ga ima v prihodnjem poslovanju diverzifikacijski proizvodni program, v okviru katerega najdemo tudi produkte skupine za mehatroniko.

Distributerske konference so se udeležili partnerji iz Anglije, Belgije, Bolgarije, češke, Francije in Hrvaške, s katerimi so se predvsem pogovarjali o krepitvi stikov in o navzočnosti blagovne znamke EasyShow na njihovih tržiščih ter o pričakovanih prodajnih rezultatih. Letošnje leto naj bi prodajo mobilnih oglasnih sistemov Easy Show na evropskem tržišču podvojili, prihodnje leto pa jih začeli tržiti tudi v Braziliji, Mehiki in ZDA.

Gre za okrepitev koncernove ponudbe zunaj njegovega osnovnega komutatorskega programa, ki je našla svoje mesto v diverzifikacijskem proizvodnem programu že konec leta 2004. Za proizvodnjo omenjenih sistemov skrbi koncernovo podjetje Prokol v Izoli, za trženje pa Kolektorjeva skupina za mehatroniko. Predstavniki slednje so povabljenim predstavili tudi nov model Mobilnih oglasnih sistemov in novo prodajno orodje za distributerje v obliki programske opreme EasyShow Element 3D.

Program Mobilnih Oglasnih Sistemov EasyShow se že lepo uveljavlja na posameznih tržiščih in obeta prodor tudi na druga. Izdelek kot tak sicer nastopa na izredno konkurenčnem trgu oglaševalskih medijev in sejemskih konstrukcij, vendar pa zaradi svoje premišljene zasnove in tehnične brezhibnosti pokriva bistveno širši spekter ciljnih uporabnikov kot kateri koli drug konkurenčni sistem. Ker primerno ceno združuje s kakovostno ponudbo je za kupce zanimiv, zato ima koncernova skupina za mehatroniko lepe možnosti glede prodaje in krepitve prepoznavnosti blagovne znamke EasyShow in koncerna Kolektor Group kot takega.

Podrobne informacije so na ogled na spletnem naslovu www.easyshow.si.


Prvi dan bivanja v Idriji so distributerji prisluhnili predstavitvi novih modelov mobilnih oglasnih sistemov EasyShow, prodajnim načrtom in napotkom glede njihovega uveljavljanja na tržišču.


Kolektorjevi Mehatroniki so Mobilni Oglasni Sistem EasyShow letos predstavili že na sejmu Bikeexpo v Padovi.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.