Kolektor Worldwide

Zimska športna tekmovanja Kolektorja

30.01.2006

Hišni sindikat tudi letos napoveduje športna tekmovanja v smučarskih tekih in veleslalomu. Smučarski teki bodo na Vojskem, veleslalomska tekma pa v SC Javornik.

Tekmovanje v smučarskih tekih bo 4. februarja na Vojskem oziroma na progah tamkajšnjega Tekaško smučarskega kluba. Tekma v veleslalomu pa bo teden dni kasneje, 11. februarja, na progi v Smučarskem centru Javornik. Še en teden kasneje, to je 18. februarja, pa bo na črnovrškem smučišču SC Cerkno še državno prvenstvo sindikata SKEI v VSL. Slednjega se bodo po pričakovanjih udeležili najboljši Kolektorjevi smučarji, ki so lani kolektivu prismučali tri medalje.

Predhodne prijave prejema predsednik sindikata Dragan Novakovič na svoj elektronski naslov: dragan.novakovic@kolektor.si ali na interno telefonsko številko 374. Za smučarske teke se lahko prijavite do srede, 1. februarja, za tekmovanje v veleslalomu pa do petka, 3. februarja. Udeležba na obeh tekmovanjih je brezplačna. Vabljeni ste zaposleni in družinski člani.Lepo urejene proge na terenih Tekaško smučarskega centra Vojsko pritegnejo vedno veliko smučarjev tekačev, še posebej kadar je lepo vreme. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.