Kolektor Worldwide

Izšla je 59. številka revije Informator podjetja Kolektor Sisteh

30.12.2014

V teh dneh je izšla 59. številka revije Informator, strokovna revija s področja elektrotehnike, ki jo za vas pripravljamo sodelavci iz podjetij Kolektor Sisteh in Elsing Inženiring.

Revija Informator, št. 59, foto: Izidor GašperlinV brezplačni reviji so, poleg novic, povezanih s Kolektor Sistehom in Elsing Inženiringom, predstavljene aktualne novosti iz prodajnega programa ter strokovni nasveti in rešitve s področja elektrotehnike, informatike in avtomatike.

V tokratni številki lahko med novostmi spoznate tipkalo za izklop v sili s samonadzorovanim kontaktom, napajalnike wipos PS1 in PS3, novosti SmartWire-DT in iDoor, novo Advantechovo modularno tehnologijo. predstavljamo vam XP, sistemi močnostnih zbiralk podjetja Eaton, svetujemno o LED-razsvetljavi za eksplozijsko ogrožena okolja in predstavljamo našo rešitev merjenja delovne moči v zmeničnih tokokrogih.

Naslovnico revije krasi fotografija Izidorja Gašperlina iz koledarja Botrstvo 2015.

Revija Informator, št. 59

Naročite brezplačno revijo Informator

Arhiv revije Informator

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.