Kolektor Worldwide

Koncern Kolektor Group nadgrajuje katalog izdelkov

27.01.2006

Kolektor Group obstoječo predstavitev komutatorskega proizvodnega programa za slovenska podjetja v skupini nadgrajuje še s košarico ponudbe ostalih koncernovih podjetij po svetu. Tako se odslej Kolektorju Pro, pridružuje tudi ponudba podjetij TKI, Sinyung, Kaut&Bux in Zektor, v pripravi pa je še podobna ponudba za Swi Shie.

S tem je potencialnim kupcem na voljo vsestranska ponudba oziroma omogočen dostop do raznovrstnosti ponudbe in pošiljanje povpraševanja za konkreten tip komutatorja. Za koncernovo prodajno službo pa pomeni omenjena internetna nadgradnja tudi večjo preglednost nad proizvodnim asortimanom, ki v koncernu predstavlja kar okrog 800 tipov komutatorjev, od tračnih, do čelnih in segmentnih, če govorimo o posameznih družinah. Podjetja koncerna Kolektor Group od prejema posamičnega naročila željene komutatorje dobavijo v osmih tednih.

Oglejte si Kolektorjev katalog izdelkov. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.