Kolektor Worldwide

Kolektorjev vsesmerni prikazovalnik se bo predstavil igralniški javnosti

19.01.2006

Koncern Kolektor Group in sežansko podjetje Počkaj Pohištvo, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in trženjem elektronskih igralniških aparatov pod blagovno znamko Alfastreet, bosta prihodnji teden skupaj nastopila na londonskem sejmu ICE 2006. Na njem bodo poleg Alfastreetovih izdelkov razstavili tudi vsesmerni prikazovalnik.

Kolektorjev vsesmerni prikazovalnik Omni LED z zaslonom iz svetlečih dijod, lahko dopolnjuje elektronsko ruleto in je namenjen za prikazovanje zmagovalnih številk in drugih animiranih informacij, Omni PRN, namenjen prikazu statičnih slik, pa je primeren za oglaševanje in uporabo v kongresnih centrih, muzejih, sejemskih prireditvah, letališčih in podobno. Kolektor se je v sodelovanju z Alfastreetom s svojim vsesmernim prikazovalnikom Omni LED igralniški javnosti že predstavil tudi na lanskem sejmu Global Gaming Expo 2005, ki je bil septembra v Las Vegasu, v največjem svetovnem igralniškem centru sredi nevadske puščave. Takrat ga je revija Casino International v svoji novembrski številki izbrala celo za kandidata za najbolj "cool" izdelek sejma."

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.