Kolektor Worldwide

Letošnje poslovanje koncerna Kolektor Group je bilo slabše od lanskega

23.12.2005

Danes so zaposleni v družbah koncerna Kolektor Group delali še zadnji dan v tem letu. Po prvih podatkih rezultati poslovanja v tem letu niso bili slabi, niso pa dosegli lanskih, ki so bili izjemni.

Uprava koncerna slabše poslovne rezultate pripisuje predvsem visokim cenam reprodukcijskih materialov in pritiskom kupcev na zmanjšanje cen. Sicer pa so najbolje poslovala Kolektorjeva podjetja na Kitajskem in v Južni Koreji, v brazilskem se je prodaja povečala, v ameriškem je ostala na lanski ravni, nemški Kautt&Bux je bil v fazi prestrukturiranja, doma je bila prodaja za malenkost manjša od lanske. Glede na gospodarske razmere v Sloveniji in po svetu je bilo letošnje poslovno leto uspešno.


"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.