Kolektor Worldwide

Dedek Mraz je spet obdaril otroke naših delavcev

13.12.2005

Tako kot vsako leto doslej je dedek Mraz tudi letos obiskal otroke naših delavcev zaposlenih v koncernovih podjetjih na idrijski lokaciji. V Modri dvorani se jih je zbralo več kot 300 do šestega leta starosti.

Otroke je tako prevzel program Romane Kranjčan, da so skoraj pozabili zakaj so bili povabljeni na rajanje. Potem ko jih je na skorajšnjo obdaritev spomnila avtorica predstave, so z veliko nestrpnostjo pričakali prihod dedka Mraza, ki je bil zelo vesel, ker so bili otroci med letom pridni. Izrazil je prepričanje, da bodo taki tudi v prihodnjem letu, in da se bodo še naprej lepo razumeli s svojimi sestricami in bratci, mamicami in očki in tudi s svojimi prijatelji.Darila je dedku Mrazu pomagalo deliti spremstvo, saj je moral naprej še med drugo mladež. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.