Kolektor Worldwide

Koncern Kolektor Group je prvič razstavljal na Kitajskem

13.12.2005

15. - 17.11.2005
Na sejmu Mikromotor 2005 v Šanghaju je Kolektor predstavil svoje proizvodne programe in svoji podjetji Wuxi in Swishie, ki ju ima na Kitajskem. Ker potrebe po komutatorjih na kitajskem tržišču naraščajo, je na sejmu sodelovalo kar 21 tovrstnih proizvajalcev, zato je lahko Kolektor to priložnost dobro izkoristil tudi za analizo kitajskih konkurentov in dobaviteljev.

Ker so med slednjimi nekateri presenetili s kakovostnimi materiali, si bo koncern pri nabavah za svoji kitajski podjetji pomagal tudi z njimi. Sicer pa so koncernovi produkti namenjeni prihodnosti na sejmu v Šanghaju pritegnili veliko pozornost. Med njimi še posebej grafitni komutatorji, izdelki iz duroplastov ter absorbcijskih folij na področju feritnega programa. Udeležba na omenjenem sejmu je bila pomemben korak v prepoznavnosti koncerna na Kitajskem.Otvoritvena slovesnost pred vhodom na šanghajsko sejmišče, kjer je razstavljal tudi koncern Kolektor Group "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.