Kolektor Worldwide

Vzdrževanje je in...vesticija!

20.10.2014

Pod tem naslovom so se pretekli teden na Otočcu srečali vzdrževalci na tradicionalnem 24. posvetu Vzdrževanje 2014. Sponzor dogodka je bilo tudi podjetje Kolektor Synatec. Predstavniki podjetja so na posvetu predstavili rešitve za merjenje porabe električne energije KEM1.

Organizatorji dogodka menijo, da je vzdrževanje investicija v obstoj in trajnostni razvoj, je investicija v napredek na vseh področjih dela. Zato so se na posvetu skupaj s predavatelji, razstavljavci in udeleženci srečevali z vprašanji, ali in koliko podjetja investirajo v vzdrževanje? Ali podjetja investirajo v dodatno izobraževanje in usposabljanje vzdrževalcev? Ali spremljajo naložbe in njihovo učinkovitost v vzdrževanju? Koliko neučinkovite naložbe v vzdrževanju vplivajo na ceno, kakovost in varnost proizvoda?

Kolektor Synatec je na dogodku sodeloval kot sponzor. Številnim obiskovalcem so predstavili produkt KEM1, Kolektor energetske meritve. Merjenje električne energije je sestavni del sodobnih razdelilcev za distribucijo električne energije ali sistemov smotrne rabe energije. To od nas zahtevajo tudi različni standardi, pravijo predstavniki Kolektor Synatec. Skoraj ni več zahtevnejšega stikalnega bloka ali naprave, v kateri ne bi merili električnih veličin. V ta namen se uporablja več načinov merjenja. V Kolektor Synatecu so na osnovo TrendPoint merilne opreme dodali svojo rešitev (nadgradili z vmesnikom HMI), ki zaokroži meritev v sodobno in uporabniku prijazno.

Kolektor Synatec na posvetu Vzdrževanje

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.