Kolektor Worldwide

Kolektor Sinabit postal zastopnik za program ARAD

22.09.2014

Kolektor Sinabit je postal uradni in ekskluzivni zastopnik merilne opreme za merjenje porabe vode proizvajalca ARAD Ltd. iz Izraela, in sicer za območje Slovenije in ostalih držav JV Evrope.

V svetovnem merilu predstavlja ARAD enega izmed vodilnih in najbolj prepoznavnih proizvajalcev merilne opreme za merjenje porabe vode, prvenstveno na področju AMR/AMI rešitev za daljinsko odčitavanje ARADin hidravlično optimizacijo delovanja vodovodnih in kanalizacijskih sistemov.

Podjetje Kolektor Sinabit, ki ima dolgoletne izkušnje v avtomatizaciji in telemetrijskih rešitvah na področju komunalne infrastrukture, z novim partnerstvom tako širi svojo ponudbo na tem področju v smeri ponujanja celovitih rešitev.

Za več informacij in pomoč pri izboru ustrezne rešitve po meri se obrnite na Kristjana Gašperina (tehnična podpora za program ARAD, Kolektor Sinabit d.o.o., lsjtukbo/hbtqfsjoAtjobcju/tj, GSM: +386 (0)30 643 295).

Dodatne informacije o programu ARAD 

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.