Kolektor Worldwide

Štipendisti in mentorji navdušeni nad Dnevom znanja

11.09.2014

Koncernova služba za kadre je pripravila prvi Dan znanja, ki je bil v celoti namenjen Kolektorjevim štipendistom in njihovim mentorjem. Rdeča nit dogodka so bile vrednote, vrhunec dneva pa razglasitev naj štipendista in naj mentorja. Za naj štipendista je bil izbran Rok Krhlikar, za naj mentorja pa Ksenija Frelih.

Naj štipendista in naj mentorja so v službi za kadre izbrali na podlagi skrbno pripravljenih kriterijev. Pri štipendistih so upoštevali povprečno osebno oceno študija, njihove dosežke, redno in odgovorno izpolnjevanje vseh studijskih obveznosti in obveznosti po pogodbi o štipendiranju, samostojno izvajanje aktivnosti izven študijskega programa, motiviranost in timski duh, pri mentorjih pa so bili kriteriji prilagodljivost, pozitivna naravnanost do dela, aktivno prenašanje znanja in izkušenj na mentoriranca, strokovnost, komunikativnost, uvajanje novih sodelavcev v delo, sodelovanje pri izdelavi internih učbenikov in predpisov ter sodelovanje pri internem prenosu znanja.

Udeleženci prvega Dneva znanja so bili z njim izjemno zadovoljni, saj so s skupnimi močmi na interaktivni delavnici gradili timsko piramido vrednot, se spoznavali in izmenjevali mnenja.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.