Kolektor Worldwide

Kolektor je prodal delnice Letrike

15.07.2014

Koncern Kolektor je danes na borzi v svežnju prodal 314.355 delnic Letrike. S tem je izstopil iz lastniške strukture te šempetrske družbe.

Kolektor se je za prodajo delnic Letrike odločil v skladu s svojo strategijo o prevzemanju družb, ki predvideva pridobitev večinskega, vsaj 51-odstotnega deleža družb, ali pa se iz tega umakne.

Kolektor je sveženj delnic Letrike po dogovoru z družbo Mahle prodal prav tej družbi, ki je kupnino tudi že v celoti poravnala. Strokovno in profesionalno delo predstavnikov obeh družb, Mahle in Kolektor, po 20. juniju 2014 odpira veliko možnosti za nadaljnje sodelovanje, kar je potrdilo tudi srečanje predstavnikov obeh družb v ponedeljek, 14. julija 2014.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.