Kolektor Worldwide

Pokal za najštevilčnejšo ekipo na Maratonu Franja tudi letos v roke Kolektorjeve ekipe

09.06.2014

Letošnjega Maratona Franja BTC City se je udeležilo več kot 3000 kolesarjev. Med njimi je bilo tudi 128 kolesark in kolesarjev, ki so zastopali barve Kolektorja, in mu kot že vrsto let do zdaj prikolesarili pokal za najštevilčnejšo ekipo.

Med 128 kolesarji iz 14 Kolektorjevih podjetij je bilo 118 moških in 10 žensk. 48 kolesarjev je moči merilo na 156-kilometrski, 80 pa na 97-kilometrski progi.

Na veliki Franji so se najbolje odrezali: v kategoriji A Dejan Poljanec, Alen Štucin in Franci Klun pri moških ter Sara Štucin pri ženskah; v kategoriji B so si prva tri mesta razdelili Robert Blaznik, Dean Bratuš in Miran Gnezda; v kategoriji C so bili najhitrejši Štefan Balažic, Rado Seifert in Hasan Omeradžić pri moških ter Irena Hočevar pri ženskah; v kategorija D pa se je najbolje odrezal Miloš Kermavnar.

Na mali Franji pa so se med Kolektorjevimi kolesarji najbolje odrezali: v kategoriji A  Klemen Kosmač, Domen Rupnik in Primož Svetlik med moškimi ter Klara Vrhovnik in Tadeja Mrak med ženskami; v kategoriji B so si prva tri mesta razdelili Valter Rupnik, Evgen Seljak in David Česnik pri moških ter Jelka Škvarča, Tadeja Revan in Alenka Ličer pri ženskah; v kategoriji C so bili najhitrejši Rajko Bajt, Stojan Kokošar in Marjan Drmota pri moških ter Jelka Tarič, Alojzija Černalogar in Sonja Štucin pri ženskah; v kategoriji D pa sta se najbolje odrezala Miroslav Mahne in Edvard Poteko.

Posebej velja omeniti Dejana Poljanca (skupno 53. mesto), Alena Štucina (58.), Saro Štucin (57.) in Ireno Hočevar (73.), ki so se v skupni razvrstitvi na veliki Franji uvrstili med prvih sto tekmovalcev.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.