Kolektor Worldwide

Kolektorjeve družbe na idrijski lokaciji zaposlenim izplačale maksimalen regres

29.05.2014

Koncern Kolektor je ena redkih velikih družb v Sloveniji (poleg Krke), v Idriji pa edina, ki v okviru svoje poslovne strategije do socialnih partnerjev vsako letu izplačuje zaposlenim v svojih družbah v Idriji maksimalen regres.

Tudi v letošnjem letu je že podpisan dogovor o izplačilu maksimalnega regresa za letni dopust 2014, in sicer v znesku 1068,48 evra bruto. Regres bo izplačan v dveh delih, prvo polovico bodo zaposleni dobili danes, 29. 5. 2014, drugo polovico pa  17. 6. 2014.

Primer izplačila regresa za letni dopust kaže na pozitivno sodelovanje med zaposlenimi, sindikatom in vodstvom koncerna,  ki pri sprejemanju svojih odločitev iščejo kompromis oz. skupno zadovoljstvo dela in kapitala. V ta namen ima vodstvo tudi močno podporo v lastnikih, ki pa so tudi mali delničarji obvladujočih družb koncerna.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.