Kolektor Worldwide

Kolektor z Zdravstvenim domom Idrija organiziral tradicionalni Dan zdravja

19.05.2014

Koncern Kolektor se še kako zaveda pomena zdravja, zato kot najpomembnejša gospodarska sila v regiji spodbuja zdrav način življenja vseh ljudi v idrijski in cerkljanski občini. Že vrsto let tako finančno kot izvedbeno podpira največjo lokalno prireditev na temo zdravja – Dan zdravja, katere glavni organizator je Zdravstveni dom Idrija. Osrednja tema letošnjega Dneva zdravja je bila »Zdravje gibal«.

Na prireditvi so si obiskovalci lahko izmerili krvni tlak, sladkor in holesterol v krvi, opravili hitri test pljučne funkcije, se seznanili s skrbjo za zdrave zobe, se udeležili predstavitve programa SVIT, demonstracije nordijske hoje, predstavitev službe NMP in navijali za osnovnošolce na športnih igrah.                                   

Kolektor je na Dnevu zdravja na svoji stojnici predstavil defibrilator in rokovanje z njim. Kolektor ima namreč na svoji idrijski lokaciji kar tri defibrilatorje, saj se zaveda, da pri zastoju srca šteje vsaka minuta.  

Posebnost letošnjega Dneva zdravja je bila ta, da so sodelujoče izobraževalne institucije in ostale organizacije čez celo leto pripravljaje aktivnosti, s katerimi so spodbujale gibanje in zdrav način življenja tako med mlajšimi kot tudi starejšimi generacijami.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.