Kolektor Worldwide

Na Sejmu priložnosti tudi Kolektor

31.03.2014

Študenti Fakultete za strojništvo Univerze v Ljubljani so v sodelovanju s Kariernimi centri Univerze v Ljubljani pretekli teden pripravili dogodek, ki so ga poimenovali Sejem priložnosti. Na sejem, katerega namen je okrepiti sodelovanje fakultete z bodočimi delodajalci, so povabili tudi koncern Kolektor.

Kolektor intenzivno sodeluje z izobraževalnimi institucijami v ožjem in širšem okolju. Kadrovske štipendije, možnost opravljanja prakse in počitniškega dela, mednarodne ekskurzije, seminarji, ogledi proizvodnje in poteka dela v podjetju, ... so le nekatere od številnih aktivnosti, s katerimi Kolektor redno vlaga tako v nove mlade strokovnjake kot tudi v nadaljnji razvoj svojih zaposlenih. »Ker želimo štipendirati in kasneje zaposliti najboljše mlade kadre, smo se odločili, da se predstavimo tudi na Sejmu priložnosti Fakultete za strojništvo v Ljubljani. Kot že samo ime sejma pove, je to odlična priložnost navezovanja stikov s potencialnimi kandidati za pridobitev kadrovske štipendije in s kandidati za zaposlitev. Zaradi pomanjkanja kadrov strojništva upamo, da bo ta dogodek postal tradicionalen,« pojasnjuje mag. Eva Cvelbar Primožič, izvršna direktorica za kadre.

Zbrane je v uvodnem pozdravu nagovoril Tomaž Rakar, predsednik Študentske organizacije Fakultete za strojništvo, sledil je nagovor prorektorice Univerze v Ljubljani prof. dr. Maje Makovec Brenčič ter dekana Fakultete za strojništvo prof. dr. Braneta Široka. Sodelujoča podjetja so se udeležencem predstavila s kratko predstavitvijo, ki so jim sledili kratki informativni razgovori s posameznimi študenti.

Predstavniki Kolektorja na Sejmu priložnosti

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.