Kolektor Worldwide

Predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič v elitni družbi ambasadorjev znanja

27.03.2014

Na Cekinovem gradu v Ljubljani so včeraj imenovali prve ambasadorje znanja v Sloveniji. Med 52 znanimi in uspešnimi slovenskimi osebnostmi z različnih področij je tudi predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič.

Naziv Ambasador znanja je prejemnikom namenil poslanstvo, da med mladimi na podlagi pravilnikov izberejo tiste, ki izstopajo s svojim delom, imajo ideje ali so sodelovali pri zanimivih in dobrih projektih.

V Life learning Academia, ki je priznanja podelila, pravijo, da imajo mladi zgolj teoretično znanje in premalo praktičnega, to pa zaposlovalcem žal v večini primerov ne zadostuje več. Prav pomanjkanje praktičnega znanja je bilo razlog za uvedbo priznanja Referenca, ki ga bodo mladim podeljevali Ambasadorji znanja, to priznanje pa jim bo na trgu dela omogočalo večjo prepoznavnost in povečalo možnost zaposlitve.

Predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič je priznanje prejel iz rok predsednice Učečih se organizacij mag. Andreje Jernejčič Vizjak.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.