Kolektor Worldwide

Kolektiv Kolektor Sinabita prejel Vidmarjevo nagrado za mentorje

04.12.2013

V okviru tradicionalne slavnostne prireditve ob Tednu Univerze v Ljubljani je Fakulteta za elektrotehniko (FE) v torek 3. decembra 2013 podelila letošnje Vidmarjeve nagrade za mentorje kolektivu podjetja Kolektor Sinabit.


Vidmarjeve nagrade so priznanje za celovito in uspešno pedagoško delo pri izvedbi praktičnega Podelitev Vidmarjeve nagrade za mentorjeizobraževanja, ki je obvezni del visokošolskega strokovnega študijskega programa omenjene fakultete in se izvaja v različnih podjetjih v Sloveniji. V Kolektor Sinabitu se zavedamo pomembnosti pridobivanja praktičnih izkušenj, zato skrbimo za redno izvajanje praktičnega izobraževanja in vključevanja študentov v zanimive projekte.

Vidmarjevo nagrado za mentorje praktičnega izobraževanja so prejeli naši sodelavci Gregor Janc, Gašper Lukan, Gregor Selak in Andrej Zeme, in sicer so v večletnem obdobju dosegli najboljše uspehe pri pedagoškem in mentorskem delu s študenti FE.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.