Kolektor Worldwide

Proizvodnja v postojnskem Kolektorju ATP spet stekla

06.02.2014

V postojnskem Kolektor ATP, kjer so morali minuli petek zaradi katastrofalnih vremenskih razmer in izpada električne energije ustaviti proizvodnjo, so včeraj namestili agregat in delno zagnali proizvodnjo. Že v torek pa so vzpostavili krizni štab in s kolegi iz ljubljanske Kolektor Etre poskrbeli za nujne odpreme.

Kot je povedal direktor podjetja Milan Potužak, je danes proizvodnja v podjetju Kolektor ATP v celoti stekla. Zaposleni bodo v naslednjih dneh delali v treh izmenah, da bodo nadoknadili izpad proizvodnje.

Danes bodo v Postojno dobili še dodatne agregate, s katerimi bodo že jutri popoldne ali najkasneje v soboto zagnali še proizvodnji v postojnskem delu Kolektor Orodjarne in v Kolektor Livu oziroma Fluidmastru.    

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.