Kolektor Worldwide

57. številka revije Informator

24.12.2013

Meseca decembra je izšla 57. številka revije Informator. Informator je strokovna revija s področja elektrotehnike, ki jo za vas pripravljamo sodelavci iz podjetij Kolektor Synatec in Elsing Inženiring. V njej so poleg novic, povezanih s podjetji Kolektor Synatec in Elsing Inženiring, predstavljene aktualne novosti iz prodajnega programa ter strokovni nasveti in rešitve s področja elektrotehnike, informatike in avtomatike.

V tokratni številki lahko med novostmi spoznate SUSIAccess, novosti SmartWire-DT, CoDeSys 3 in Pluto D45. Predstavljamo vam komunikacijske možnosti odklopnikov NZM in IZM, testirno napravo IZM-TEST-KIT, RMQ TITAN USB, novo generacijo semaforjev SL4 in SL7 in svetujemo o vgradnji industrijskih računalnikov v Ex-okolju, priključevanju okroglih vodnikov na NZM…-XKA… V rubriki Naša rešitev pa smo se posvetili napravi za avtomatski preklop napajanja Eaton: NZM-XATS-C96 in predstavili kako z daljinskim vodenjem transformatorske postaje do kakovostne oskrbe z električno energijo.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.